fbpx

Inflamacion i lënduar i lëkurës dhe pelenave – Shkaqet dhe Këshillat

Zbuloni informacione të dobishme Inflamacioni i pelenës dhe lexoni se çfarë ju ndihmon vërtet.

Pse bebet infektohen me pelenë?

Lëkura e foshnjës është shumë më e hollë, më e hollë dhe për këtë arsye më e ndjeshme se lëkura e të riturve. Meqenëse vetëm një sasi e vogël e ajrit futet në lëkurë nën pelenë, nxehtësia dhe lagështia grumbullohen. Mbetjet e urinës dhe jashtëqitjes në pelenë mund të irritojnë lëkurën, veçanërisht pas kontaktit të zgjatur. Meqenëse pelenat e disponueshme janë kryesisht të zbardhura me klor dhe mund të përmbajnë plastikë, ka acarim shtesë të lëkurës dhe, në disa raste, alergji. Fërkimi i pelenës në të njëjtat zona të lëkurës gjithashtu mund të shkaktojë skuqje dhe inflamacion.

Zinc oxide as a healinOksid zinku për shërimin e plagëveg compound

Efekti mbrojtës i lëkurës i oksidit të zinkut është njohur dhe provuar prej kohësh. Përgatitjet e oksidit të zinkut janë efektive kundër inflamacionit të lëkurës të skuqur, sepse ato kanë një efekt dezinfektues (antiseptik) dhe nxisin shërimin e plagëve.

Përbërësi aktiv i provuar oksid zinku:

 • Antiseptik (dezinfektues)
 • Promovon shërimin e plagëve
 • Thith lagështinë
 • Pastë kremi ZinCream Medinova®

  Këshilla për parandalimin, trajtimin dhe kujdesin për pozën e një fëmije të lënduar

  Edhe me kujdesin më të kujdesshëm, skuqja e pelenës ndonjëherë nuk mund të parandalohet. Herë pas here, shkaku kërkohet edhe në dietën e nënës pleqsh. Sidoqoftë, ky është një mësim i vjetëruar pasi agrumet ose pijet e gazuara nuk kalojnë në qumështin e gjirit siç pretendohet shpesh.

  E rëndësishme: Nëse fundi i foshnjës është i kuq, reagoni sa më shpejt që të jetë e mundur. Lëkura e ndezur e foshnjës është e ndjeshme ndaj baktereve dhe kërpudhave, kjo është arsyeja pse ajo duhet të trajtohet shpejt me një pastë kremi shërues me oksid zinku.

  Pastë kremi ZinCream Medinova®– I përket çdo shtëpie dhe çantës së ndihmës së parë

  FAQ s

  Pasta kremoze hidrofile ZinCream Medinova® mund të përhapet lehtësisht në lëkurën e irrituar, që rrjedh dhe mund të lahet me ujë pa e irrituar lëkurën. ZinCream Medinova® mund të thithë shumë lëngje dhe lejon që lëkura të marrë frymë në mënyrë që të shërohet më shpejt.

  Produktet e oksidit të zinkut janë në dispozicion si një krem, paste ose vaj. Dallimi qëndron në raportin e përzierjes së oksidit të zinkut me ujë dhe vaj. Në rast të sëmundjeve të lëkurës që qajnë,
  si skuqja e pelenës, rekomandohet një produkt hidrofilik (i dashur për ujin), pasi që i përmbahet mirë
  lëkurës së lagur dhe mund të thithë shumë lëngje (si urina ose sekretimi i plagës) dhe më vonë mund të jetë lehtësisht shpëlahet me ujë.


  Ku të gjeni ZinCream Medinova

  ZinCream Medinova® është në dispozicion në barnatore në Zvicër.


  P SRMBLEDHJE!

  Broshura ZinCream

  Ne kemi përmbledhur të gjithë informacionin e rëndësishëm në këtë faqe për ju si një sprovë praktike.

  Broshura në gjuhë të tjera:

  FrëngjishtGjermanishtItalianePortugezeShqiptareSpanjishtTurk

  Acheter Cytotec en ligne Comprar Cytotec en estados unidos Acquistare Viagra online Comprar Clomid em portugal Acheter Cytotec Comprar Finasteride online Comprar Nexium